Saturday, July 27, 2024

Moon Lark / TankBusters - Sunbath #2

Sunbath #2 (Moon Lark, Poola) prk 0,5 l. alc 8,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - Cold" ja hinnang 3,78 punkti

Tootjainfo: "Imperial Cold IPA hopped and dry hopped with Citra, Mosaic, Cryo Mosaic and Nectaron hops. Cooperation brew with Polish Tanbusters brewery"

Keskmist kasvu purk, lapsik-kohmakas-värviline kujundus. Valge vaht täidav veerandi klaasist, püsides mõõdukalt ja haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on leebelt, ent köitvalt humalane, õrna urinaarse varjundiga, pigem oksüdeerunud õunamahla, päikesekuivanud metsmaasikate ja sepikoja metalse olekuga.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõrkjas, mõõdukalt keelotsa sakutav. Keskmaitse - magus-hapukas, humalahammustus näitab vaatamata pehmele karameljale olekule üsna kenakurjalt hambaid. Lõppmaitse - puidune, karamelline, heinane, angervaksa ja pärnaõie segune ning nüüd juba alkoholisoe. Järelmekk - metalne, kibuvitsane, metsmaasikate ja paradiisiõunte riimumisega ning tajutavalt alkosoe.

Käigu pealt raskemaks muutuva kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-vürtsikas-mõru-magus-hapukas-vürtsika bukeitiga VeiderVäändeline IPAline, milles on westkõusterile omaseid elemente koos kummalise leedukoduõllelise herbaalsusega. Ükskõikseks ei jäta, see on hea. Alkohol on tunda, see pole hea. Proovimis- ja imestamisvääriline, seda kindlasti!
---
tiba saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment