Thursday, July 4, 2013

Hardcore IPA


BrewDog Hardcore IPAHardcore IPA (BrewDog). pdl 0,33 l. alc 9,2 %. liigimääratlus: topelt-IPA. 99 ratebeeris ja 83 beeradvocate järgi!

Tootjainfo: "This little bottle has a grandiloquent story to tell. 2,204 malted Maris Otter grains gave all they had to offer the world to provide the robustly delicate toffee malt canvas for the ensuing epic.6 Hop Cones willingly sacrificed themselves in fiery cauldron that is our brew kettle to ensure your mouth is left feeling punished and puckering for more. 9,900,000,000 yeast cells frantically fermented their little hearts out as the sugars were magically turned into alcohol in the dark depths of our fermentation tanks.This explicit ale has more hops and bitterness that any other beer brewed in the UK. This is an extreme beer rollercoaster for freaks, gypsies and international chess superstars.


IBU's:150
Malts: Maris Otter, Crystal malt, Caramalt
Hops: Centennial, Columbus, Simcoe / Dry Hops: Centennial, Columbus, Simcoe
Twist: Hopped to hell, then dry-hopped to hell too"


Brewdog sarja iseloomulik kujundus, seekord siis tume rohekas-sinine silditoon. Kreemikas-oranži karva vaht moodustab kolmesõrmese erakordselt püsiva vahukihi. Õlle värvus - oranži varjundiga punakaspruun. Aroom mõjub joobnustavalt, siin on kõik humalanohikule eluks vajalik: eukalüpti, vaigu ja tsitruste lõhna ... ning seda kõike topeltkoguses!

Esmamekk on keskmise tihedusega ja mõrkjas-vürtsikas-magus. Kesmaitse muutub väga mahlaselt ja külluslikult humalaseks, männiokkaliseks ja greibi- ning mandariinimaiguliseks. Lõppmekk paneb aga lausa pead vangutama - nii jõuline on see humalakahurvägi, mis pommitab su keelt vaiguselt kleepuvate humalakäbidega. Oi aga see on meeldiv mõrkjus, segades endas greibimahla ja greibiseemneõli, sidrunheina ja mandariinikoort, männiokast ja eukalüptilehte, kumkvaate ja tumedaid karamell-linnaste rosinamekki. Järelmaitse tardub keelele nagu vaigupisar käte külge - seda on tunda ka kümme minutit peale viimast lonksu. Väga-väga-väga humalane on see kõik!

Raske kehaga, tugevalt kleepja paletiga, mõrkjas-vürtsika-hapukas-magusa perfektse balansiga megarüübe! Toitu siia kõrvale pakkuda oleks ilmselge lollus, see õlu matab kõik ja täidab rahulikult tunnikese su ajast.
----------
pilt siit

No comments:

Post a Comment