Wednesday, May 1, 2019

Desert berliner


Desert berliner (Hopalaa!, Läti) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Sour - Berliner Weisse" ja hinnang 4,07 punkti.

Tootjainfo: "MALTS: Pale, Wheat, Pilsner
IBU 9"

Sildil on veel kirjas laktoos, greipfruudi mahl, mango ja mandariini mehu ja vanill.

Väike lihtne pudel, sildil ebamäärased ülevalguvad toonid. Vähene valge vahukiht kaob hetkega. Õlle värvus - hämuselt kollane. 

Aroom - oi see ON troopiline, lahedalt mahlane, elav ja pidulik ja ilus pealeselle! Berliineri tore jogurtine hapukus ja segumahlade sulisev mahlasus moodustavad kokku hunnitu värskusepilve, mille sisse minna kõige kõrvadega!

Esmamekk on keskmise kehaga ja lustakalt hapu ning mahlane. Keskmaitse muutub alguses muhedalt jogurti ja mehu vahepealselt toekaks, mango ja mandariini noodiliseks, siis aga keerab kiirelt greibi ja tikri ning valgete sõstrate laadselt loksuvaks. 

Lõppmaitse kõlistab hapusid triangleid ja undab magusa oboega, viies kaks vastastikkust tunnet kokku kuivaks ja kilisevaks-helisevaks värskusefanfaariks. Järelmekk - oikurja kui lahe ... kastevärske suvise hommiku kargus, sügisesene mahlane sügavus, kevadise esimese armumise ja talvise vitamiiniturgutuse ühendkoor laulab undavat mesilaselaulu, kiites elu ja ilu ja igavest ringkäiku, mis kõik võtab ja viib ja võngub.

MEGA! See siin on Imperial Berliner, mis segab kokku kõik hea ja ilusa ja elava ning siis kingib selle kõik ilma kõhklusevineta esimesele ettejuhtuvale võluva naeratuse saatel!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment