Saturday, May 11, 2019

Fà Balà L’ oeucc


Fà Balà L’ oeucc (Lambrate, Itaalia) prk 0,33 l. alc 5,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - American" ja 3,91 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "DDH AMERICAN IPA 5.8% vol
The synthesis of the last years of work with regards to the "Made in Lambrate" hops, our point of view with respect to the concept of IPA in a contemporary key. For this we have developed a light beer with oats and rye characterized by notes of tropical fruit conferred by the double dry hopping. For this beer 4 varieties of hops were used for a total of about 30g / l.
Only available in cans!"

Väike purk, sildil silmamunad. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasis, püsib päris kaua ja haakub ülitiheda vahumustrina klaasiseintele. Õlle värvus - õhkõrna hämuga helekollane. 

Aroom on säravroheline ja humalane, humalakasv torgatakse läbi nina otse ajusse välja, aju asendatakse värskuse ja päikesepaiste ja humalaväljade tuulega.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse ... rohe-roheline, humalane, murune, naadine, võilille ja raudrohu ristsugutisene. Lõppmaitse muutub juba kergelt kirbeks ja üllatavalt kergekaaluliseks, kuigi siiski mitte veel vesiseks. Järelmeki ajaks on keele tagumised nurgad humalatuimad ja keelepäral liigub humalahari. 

Keskmisest kergema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkja buketiga Ülevõllikas. 30 grammi humalat liitri kohta ... mnjaaaa ... noh vaata selleks et see humalaleotis oleks mõnusalt nauditav, vajaks ta taskaaluks linnasemagusat ja kraadi-kaks kangust ning keha juurde, praegu on üsna humalapelleti lutsutamise tunne keelel.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment