Friday, May 24, 2019

Sleepy Town Golden Ale


Sleepy Town Golden Ale (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Blonde Ale / Golden Ale", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Golden Ale" ja 2,79 punkti.

Tootjainfo: "Old Boy Mare Jane (OBMJ for short) is a gypsy brewery. Meaning, we don’t actually own a brewery. Instead, we know beer and we know cannabis. And we look for the best beers to serve as a canvas for the cannabis inspired terpenes to create new substantial flavours with, to take the whole beer drinking experience to new highs.
Infused with Mango Kush cannabis-inspired terpene blend. This Golden Ale is round and smooth awakened by a gentle slap of exotic fruit. Think mangoes in your buiscuit tin."

Väike lihtne pudel, sildil abstraktne, aga kena mustvalge kriipsujoonis. Erkvalge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on hapukas, marjane, meenutades valgeid sõstraid ja kuldseid kiivisid.

Esmamekk on keskmisest siba kergema kehaga ja magusakas. Keskmaitse on hapukas-magusakas ja tugevalt nisuleivane. Lõppmaitse muutub mõrkjamaks ja nüüd juba täisteraküpsiste sarnaseks. Järelmekk on pehme, magusakas-vürtsikas, nätskevõitu ja õrnalt aniisise vinega.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja õrnalt õlija paletiga, magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga OK taseme rüübe. Pahasti selle kohta ei ütle, aga meelde ei jää kah kopika eestki.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment