Sunday, May 5, 2019

Tiramisù Imperial Stout


Tiramisù Imperial Stout (Lambrate / / Ølkymisten, Itaalia / Norra) pdl 0,33 l. alc 11,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Stout - Imperial Milk / Sweet" ja 4,04 punkti

Tootjainfo: "Imperial Pastry Stout brewed with muscovado sugar, milk sugar, coffee beans from Honduras, cacao nibs and vanilla flavour."

Väike lihtne pudel, must-kuldne sildikujundus ja must fooliumkaelus tekitavad aupaklikkust.Sentimeetrine pruunakas vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - otseloomulikult must.

Arooooom. Ooooo see laiub kui troopiline öö üle rannikumere, kattes kõik magusa meelitava lubadusega, et pimeduses on kõik hästi. Eriti nendes kohtades kus põlevad kakaolõkked, mida segatakse vaniljekepikestega. 

Esmamekk - raske ja magus, kakaoküpsised ja ploomidega biskviit-tort šokolaadivõõba all. Keskmaitse ... huvitav, kas šokolaadileiba on olemas? Sellist raskelt rosinate ja ploomidega pikitud musta leiba ... köömnetega! Köömnetega?? Jaa miks mitte!

Lõppmaitse - köömnelagrits ja šoklaadis kumkvaat! Jessver kui mõnus segu see on! Järelmekk. Imeliselt ilus mustkunstlik mustšokolaadilik mustvanilje. Köömnemelass. Imeline.

RASKE Kehaga. ÕLISE paletiga, magus-mõrkjas-magus-vürtsikas-magus-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusa buketiga MEGAtasandi rüübe! Imeliselt huvitava köömneliku nüansiga kenasti tasakaalus ja samas ikkagi roidunult raske dessertõlu.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment