Wednesday, March 15, 2017

Imperialny Nafciarz Dukielski


Imperialny Nafciarz Dukielski (Brokreacja / Dukla, Poola) pdl 0,33 l. alc 10 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Smoked - Top 50" ja hinnang 99 punkti!!!

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "Double supercharged incarnation oilman Dukla, even more intense. The leitmotif here is peat smoked, bravely supported by chocolate, nuts and dark fruit. Muscular body gives the beer tasting character who enjoys the injection of petrodollars.
Ext. 24 Plato, alc. 10% vol., 75 IBU
Ingredients: water, malt Whisky 45ppm, Pale Ale, Rye, Chocolate Wheat, Munich Type II, Carafa Special Type II, hops: Warrior, East Kent Goldings, yeast: Safale S -04, flakes chestnut wood"

Väike lihtne pudel, sildil stseenike naftatootmise alguspäevadest. Vähene kollane vahukirme ei püsi kuigivõrd. Õlle värvus - must. 

Aroom. Viskiturvas. Turbaviski. Lagrits. Guaššvärv.

Esmamekk on raske kehaga ja magusakas. Pähklid ... suitsutatud pähklid? Keskmaitse on ... jeeeeeerum kui meeldiv ... suitsuploomidest tehtud marmelaad ja pähklikreem. Pehme ja keelkallistav, soe ja sõbralik.

Lõppmaitse soendab keelt turbase soojusega, kuid see turvas on mõnusa pähklise sordiini all. Vanilje ja mustad ploomid, melassiga glaseeritud pähklid. Suitsuvine ja talvine ahjusoojus.

Järelmekk kallab sulle klaasi portveini, viilutab sinna kõrvale korralikult maalähedast suitsusinki ja pakub tooli ahjuuksele lähemal. Mõnus on kuulata seda tulehubinat ja siibri klõginat, hoida käes klaasikest ja vaikselt juttu ajada.

Raske kehaga, vähekarboniseerunud ja õlija paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-suitsune-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusaka buketiga MEGATASANDI rüübe! Mõnusaimal määral suitsune, pehme ja meelihellitav klaasitäis. Pakkuda koos maasuitsu singi ja kirsstomatitega.
-------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment