Monday, December 16, 2019

Can Touch This


Can Touch This (Anderson's, Eesti) prk 0,44 l. alc 4,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / NEIPA", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 3,65 punkti

Tootjainfo: "Juicy and tropical IPA with Galaxy and Simcoe hops."

Keskmist kasvu purk, sildil vahelduvad loojanguvärvid. Valge hõre sõrmepaksune vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - piimjalt hägune tuhmkollane. Aroom mõjub tõepoolest troopiliselt ja puuviljaselt, täpselt nii nagu kirjas ja nagu ka sellelt stiililt ootad.

Esmamekk on keskmise kehaga ja kirbe-magusakas, veidi kare ja samas puuviljane. Keskmaitse jätkab samal lainel - värskete humalate kuiv ja kare ürdine mõrkjus käsikäes hapukas-magusa troopilise mahlajoogiga. Lõppmaitse muutub kuivaks ja kräbelevalt torkivaks, kuid seda sihukeses lahedas elusas ja erksas võtmes, et teeb suisa meele heaks! Järelmekk on mõrkjas ja kore, nüüd juba puidune ja raudrohune, vürtsikas ja karge.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, kirbe-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magusakas-kirbe buketiga Übertaseme rüübe. Hämune, kuid õnneks mitte porikarva; kirbe, kuid õnneks mitte päris ohakane; mahlane ... noh üsna selline nagu session NEIPA olla võikski ... aga mitut klaasi jutti ette kah ei võtaks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment