Sour'ire de Mortagne (2019) (Alvinne, Belgia) pdl 0,33 l. alc 11,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour/Wild Ale" ja hinnang 98 punkti!! Untappd ütleb: "Sour - Other" ja 4,05 punkti
Tootjainfo: "Being an innovator, Alvinne took that old style and stretched it
into all possible directions. Alvinne expanded the old Flemish
Brown style towards Flemish Sours Ales and made a style on their own, not limited anymore towards anything but mixed fermentation with Morpheus yeast and brewed in the historical area of the great mixed fermentation beers. Their mission: brewing the best (wood aged) sour (fruit) ales in the world,using the mixed fermentation technique. Today, we can celebrate that the Morpheus Yeast saga started 10 years ago. There simply isn’t a better way to do that by creating an new iconic beer: The Sour’ire De Mortagne (“sourire” is french for “smile”). And it makes you smile indeed! Sour Quadrupel aged on red wine barrels, fermented with our own wild house yeast strain 'Morpheus'."
Väike matsakas pudel, silt meeldivalt askeetlik. Tuleb välja, et kaks aastat tagasi on vana Gambrinus seda jooki juba hinnanud siis kui antud pruulikoda veel tegi üsna koledaid silte. Seega saab antud kirjeldus olema pigem võrdlus eelmise kogemusega.
Vahu- ja värvipilt on üsna samasugune. Aroom on samamoodi datliäädikane ja süljenäärmeid tööle panev. Maitse ... teate, see on hullutavalt hea! Täpselt sama mis kaks aastat tagasi mu üle maitseorgasmi piiri lükkas, andis sama efekti ka nüüd.
into all possible directions. Alvinne expanded the old Flemish
Brown style towards Flemish Sours Ales and made a style on their own, not limited anymore towards anything but mixed fermentation with Morpheus yeast and brewed in the historical area of the great mixed fermentation beers. Their mission: brewing the best (wood aged) sour (fruit) ales in the world,using the mixed fermentation technique. Today, we can celebrate that the Morpheus Yeast saga started 10 years ago. There simply isn’t a better way to do that by creating an new iconic beer: The Sour’ire De Mortagne (“sourire” is french for “smile”). And it makes you smile indeed! Sour Quadrupel aged on red wine barrels, fermented with our own wild house yeast strain 'Morpheus'."
Väike matsakas pudel, silt meeldivalt askeetlik. Tuleb välja, et kaks aastat tagasi on vana Gambrinus seda jooki juba hinnanud siis kui antud pruulikoda veel tegi üsna koledaid silte. Seega saab antud kirjeldus olema pigem võrdlus eelmise kogemusega.
Vahu- ja värvipilt on üsna samasugune. Aroom on samamoodi datliäädikane ja süljenäärmeid tööle panev. Maitse ... teate, see on hullutavalt hea! Täpselt sama mis kaks aastat tagasi mu üle maitseorgasmi piiri lükkas, andis sama efekti ka nüüd.
OGARALT HEA ÜBERRÜÜBE! Isegi juhul kui te muidu hapuõllesid ei salli, siis (juhul kui tel on õnne seesinast jooki proovida), siis andke endale võimalus avardada oma maitse- ja maailmapilti!
---
pilt isetehtud
No comments:
Post a Comment