Monday, December 2, 2019

Mõttekaasamine


Viimasel ajal on popiks muutunud rahva käest raha küsimine ettevõtte edendamiseks. Gambrinus ei küsi raha, küll aga mõtteid. Et mida saaks-võiks-tuleks teha, et Gambrinuse senisele eduloole uut tuult tiibadesse puhuda? Ehk siis – kutsun teid idee-investoriks!

Gambrinuse õllepood on juba üle 7 aasta turul olnud ning oma filiaalide/õlleriiulite abil Hea Õlle Usku levitanud. Kõige lahedam on ehk olnud Eesti 100 aasta puhul Narvas ja Narva-Jõesuus 100 eesti käsitööõlle toomine Gambrinuse õlleriiulitele. Kõige kestvam ja armsam on omamoodi kogukonda-moodustav Pärnu filiaal.

Aga ikkagi, 7 aastat on piisavalt pikk aeg, et tunda väikest väsimust. Avastasin mõne päeva eest, et olen veidi kinni jooksnud ning vajasin hea kamraadi pilku väljaspoolt, et näha mõnda väikest ja säravat võimalust, mida teisiti teha.

Nüüd küsingi – kas on ehk kellelgi veel mõni pisike mõtteke või suisa suur idee, mis aitaks Gambrinusel tolmu tiibadelt raputada? Vahetada ehk koguni asukohta/kontseptsiooni? Silma- ja ilmavaadet?

---

PS – kui muud ideed pole, siis võib kasvõi lihtsalt oma (ettevõtte/asutuse) jõulupakid Gambrinuses vormistada :)

No comments:

Post a Comment