Tuesday, December 17, 2019

Moonraker: Galaxy & Motueka


Moonraker: Galaxy & Motueka (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / NEIPA" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 3,78 punkti.

Tootjainfo: "A juicy IPA brewed with malted oats, and hopped with Galaxy and Motueka"

Väike lihtne pudel, sildil virmalisevärvid. Erkvalge minimaalne vahukiht kaob hetkega. Õlle värvus - hämuselt kollane. 

Aroom on FANTASTILISELT greibine! Või noh, koond-tsitruseline, kus segunevad kõik need greibi-pomelod-apelsinid ja isegi veidike laimi. Ja siis veel suur supilusikatäis seedermänni vaiku kah takkapihta. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja krõpsakalt mõrkjas ning kergelt vürtsikas, greibine ja vaigune. Keskmaitse liigub kuivemasse mõrkjasse külge, greibikoore käsnjale siseküljele. Lõppmaitse läheb vaigusemat rada, hapukat ja vürtsikat, kuiva ja krõbelevat. Järelmekk näitab hetkeks veriapelsini magus-hapukat palet, kuid siis astub kolme jalaga tagasi greibi sisse, siptades endale rose- ja valge pipra segu pähe.

Keskmisest õige pisut raskema kehaga, mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! NEIPAde väga-väga hea esitus, ehkki humalapelgliku inimese jaoks ilmselt ülevõlli kirbe. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment