Sunday, December 15, 2019

Null


Null (UJH Man’s, Eesti) pdl 0,33 l. alc 0,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Low / No Alcohol Beer" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Non-Alcoholic Beer " ja hinnang pole samuti välja kujunenud.

Tootjainfo: "Alkoholivaba õlu. Sisaldab odra- ja nisulinnaseid, laktoosi
IBU 25"

Väike lihtne pudel, pruulikoja tavaline kujundus - must joonis valgel põhjal - on seekord nö negatiivis ehk valge kiri mustal põhjal.Erkvalge vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib üsna kaua, haakudes kena vahupitsina ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt heledapoolne kollane. Aroom on alkovabadele õlledele omaselt hapukas ja marjane. 

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on mõrkja-hapukas, veidi tolmuse linnaselise taustaga. Lõppmaitses on tunda laktoosi pehmust ja magusat tooni, ehkki päris korralik humalane-murune mõrkjus jääb pealiiniks. Järelmekk on hapukas-mõrkjas ja kuivapoolne, kuid samas täiesti kauakestev ja peaaegu päris õlle maitsega :)

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga Hea taseme rüübe. Alkovabad õlled kipuvad enamasti vesised olema, siin on seda peaaegu suudetud vältida ning päris korralik humalatase annab joogile ka iseloomu. Nii et omas klassis täiesti viisakas sooritus
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment