Thursday, October 1, 2020

Drink & Draw

Drink & Draw (Tanker, Eesti) pdl 0,44 l. alc 4,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Pale Ale - New England" ja 3,84

Tootjainfo: "DDH Pale Ale
IBU 40"

Keskmist kasvu purk, sildil ... noh tegelikult on neid silte viis erinevat, igaühel erinev joonistus. Valge vaht täidab 4/5 klasist ja püsib üsna kaua. Õlle värvus - häguselt kollane. Aroom on magusakas ja marjane, kuhugi tikri ja ananasssi vahele ... aga veidi tolmune ja paberine, nagu nuusutaks vana arhiivikappi.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse värvub veidi hapukamaks ja samas hakkab esile tulema ka vähene humalakirvendus. Lõppmaitse on mõrkjam ja taaskord veidi ebapuhas või tolmune. Järelmekk on magusakas-hapukas ning raudrohuselt mõrkja finišiga.

Kergepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-magusakas-hapuka-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Hea joogikas, millel on ka veidi iseloomu, aga otsest põhjust just seda õlut järgmiseks uuesti valida kah ei näeks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment