Thursday, October 22, 2020

Белый Медведь Крепкое (8%vol)

Белый Медведь Крепкое (AB InBev-Efes Ufa, Venemaa) prk 0,5 l. alc 8% vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Pilsener - Imperial" ja hinnang 5 punkti. Untappd ütleb: "Lager - Strong" ja 2,58 punkti

Tootjainfo: "Этому сорту свойственен насыщенный янтарный цвет, а также богатая ароматика: уверенный фруктовый и легкий хмелевой аромат, в основе которого зеленое яблоко, чернослив и легкий зерновой аромат. Пиво «Белый Медведь Крепкое» отличается от конкурентов отсутствием спиртового послевкусия. Прекрасный выбор для тех, кто ценит крепкие сорта."

Olen aasta varem hinnanud sama firma Moskva tehases toodetud samanimelist, aga 7,2 %vol versiooni.

Keskmist kasvu purk, sildil jääkaru. Kollaka varjundiga vaht täidab üle poole klaasist, kuid pole just kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on ülimagus, karamelline, suhkrune, suhkrutolmune, odava ersats-vahtrasiirupi taoline.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus. Keskmaitse on veel magusam, aga samas ka mõrkjas ... kuid ühtlasi ka alkoholiselt torkiv. Lõppmaitse ... püha kräpp ... metalne magus alkohol. Järelmekk ... issarist, see õlu on HALB

Odav kange kräpp. Ikka no nii kräpp, et sellest jagub nii vundamendiks, postamendiks kui ka tagumendiks, mis sinna otsa upitatakse. Võimsalt halb kraam! Tootjainfo jupike: "eripäraks võrreldes konkurentidega on piiritusemaitse puudumine" ... minge te ka ... postamendi otsa!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment