Monday, July 25, 2022

Swiftfoot Spectacle

Swiftfoot Spectacle (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - American" ja hinnang 3,69 punkti

Toojainfo: "Crisp and dry West Coast style IPA hopped with Citra, Idaho 7 ja Vic Secret. Collaboration with Gamma Brewing."

Väike purk, tuhmhall ebamäärane sildikujundus. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib üsna kaua. Aroom on kadakane ja vaigune, kuid üsna leebel kujul.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja tublilt hapukas-mõru. Keskmaitse - tublilt karmi mõrudust koos mõnusa karamelli ja nätske vaiguse keeleletakerduva võimsusega.

Lõppmaitse - mõru, magus ja hapu ühekorraga, aus, atsakas, raskepoolne, puidune ... uhhh, korralik ja aus kraam! Järelmekk - magus-mõru, vaigukindas käes vaiguvõtmega avatav vaigulaegas. Urjuhhhh, see on iga IPA'isti unenägu!

MEGA! Jah, see on lihtsalt superhästi tehtud westkõuster, millel pole küljes liikuvaid osuteid, tehasetorne ega aurumasinaid, kuid see on kurjama hästi tehtud westkõuster! Õpikunäide, junõu!
----
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment