Tuesday, September 10, 2013

Suiyoubi no neko

Suiyoubi no neko  (Yo-Ho Brewing Company). prk 0,35 l. alc 4,5%. liigimääratlus: belgia nisueil


Tootjainfo: (jeerum kui keeruline on seda jaapanikeelselt lehelt üles leida, kopeerides suvalisi tekstilõike guugli tõlkemootorisse) "In addition to the hops and malt, "cat on Wednesday" is using "coriander seed" and "orange peel", a traditional spices for flavor.

Both, as it is indispensable in Belgian white, spicy flavor is refreshing, orange peel, is responsible to give the bitterness that I did slightly sweet and sour flavor and orange coriander seed.

Fragrance as other components of the spice, there is a Belgian yeast esters put out. The "cat on Wednesday", is fermented at a temperature of higher than such as Yale Yona Yona, esters yeast is put out by doing this increases, aroma of beer will be richer.

By ester and spices, aroma components of these columns in a complex, spicy aroma is a little bit is is made of fruity "cat on Wednesday".
"


Disain - õle mille nimeks on Kolmapäevane Kass - on mõistagi kassi pildiga ja helesinine. Hmm, kas see tuleneb sellest, et tegu on pruulmeistrite meelest eeskätt naistele mõeldud õllega?


Helevalge vaht täidab kolmandiku klaasist, vajudes suhteliselt kiiresti kirmeks. Õlle värvus - kirkalt kahvatukollane. Aroomis domineerivad apelsinikoor ja koriander.


Esmamekk on väga kerge, kuid siiski mitte vesine, maitses on tunda koriandrivürtsi. Keskmaitse muutub tõepoolest belgia nisuõllele omaselt magusakalt külluslikuks, mida täiendab apelsinikoore mõrkjus. Lõppmaitse on mahedalt apelsinine, linnaseline ja koriandriselt aromaatne. Järelmekk on kerge ja väga värske, õrnalt kribelev ja sutsu mesine.


Kerge kehaga, nõrgalt karboniseerunud, magus-vürtsika buketiga stiilipuhas belgia nisuõlu. Ainult et tehtud Jaapnis :) Soovitaks serveerida koos puuviljadega, nt pirni ja meloniga.
--------------
pilt siit

No comments:

Post a Comment