Saturday, January 13, 2018

Double Kumaru


Double Kumaru (Absztyfikant, Poola) pdl 0,5 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Foreign Stout" ja hinnang pole välja kujunenud.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Double Kumaru is a strengthened version of the classic Kumar where the main role is played by tonka, which smells like a combination of marzipan, almonds, vanilla and cinnamon, and added sweetness added lactose"

Keskmist kasvu pudel, ruuduline puna-must sildikujundus. Sõrmepaksune pruunakas vahukiht pole kuigi püsiv. 

Aroom. Oi-tutti-putti-lapsepõlvekest! Kõik elu sees söödud kaneelsaiakesed ja ahjuõunad ja plaadikoogid ja pähkliküpsised ja martsipanikujukesed ... kõõõõik need on riburadapidi sinu nina juures ootel, et sa nad kõik ninaga üle käiks! :)

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas-mõrkjas ning kaneeline. Keskmaitse. Oi, kaneeli-suhkru segu vahekorras 1:1 ja sellega puistatakse üle sinu nina, keel, laud ja tool! Lõppmaitse - mandlikook vaniljeglasuuriga! Järelmekk loksub laisalt kaneelimeres ja ei viitsigi vastata ühelegi küsimusele. 

ERAKORDNE! Ma tahan neid tonka pähkleid, mis lõhnavad nagu kõik head asjad lapsepõlves! Õllekirjelduse kokkuvõtet aga ei tule, sest tegu oli viimase pudeliga Eestimaa pinnal nii ehk naa, mis ma teid ikka hulluks ajan :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment