Wednesday, January 10, 2018

Long Time No See


Long Time No See (To Øl, Taani) pdl 0,33 l. alc 12,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial Stout" ja hinnang 99 punkti.

Tootjainfo: "Style: Long time boiled Imperial Stout
Malts: Pale, Flaked oats, Dark Crystal, Special B, Melanoidin, Black, Chocolate, Chocolate Rye
Hops: Apollo, Sorachi Ace
Most of the time, being an absent minded brewer is not a good thing. However, sometimes it turns out as an advantage. For instance with this beer – Planned to be an subtle, low abv stout, but after forgetting the beer in the kettle for 6 hours, turned out to be a heavy, fat, rich, long time boiled imperial stout. So say hello to long time no see – The Deep black beast you have been waiting for all winter"

Väike lihtne pudel, sildil ... hmmm ... nõrguv pirukas-diagramm?

Madaki-mudaki ... umbes niimoodi plödiseb klaasi rammmmus, rasvane ja õline vedelik, millest aegamisi ja laisalt eraldub tummmme vaht. Õlle värvusest minge rääkige oma vanaemaga, eks ole?

Aroom. Šokolaadileib? Kes leiutas sihukese asja? Rammus, ploomitükikestest pudisev ja nende vahelt šokolaadi nõrguv leib. 

Esmamekk. Jäme on tore, eks ole? Ja suur ja ... ohhhhhh see suur et ... kiuslik teine, keeleots niuksatab veidi selle ilu käes. Pööningunurkades on vanu ja võimsaid asju, milles on lugu ja väge ... aga nad võivad su ära viia.

Keskmaitse. No võtke näiteks see tugitool. Kas sa kujutad ette, KES võis siin ennem istuda? Ja KES istub selle tooli sees, sügaval pragunenud naha ja pudiseva polstri all? Läheb hästi kui see on poltergeist.

Lõppmaitse. Ja siis see kirst, mille külgedel on köitest aasad. Veeti sellega kulda, vürtse, võidetud vaenlase kehatükke?

Järelmekk. Kiuks, teeb põrandalaud. Ja see ei olnud sina, kes astus sinu selja taga. Pööningul läheb pimedamaks. 

Eipoleõlu. Ei pole õlu mitte see. Liköör ... ehk ei. Nastoika ... ehk jaa. Nalivka ... a kuskohast peaks vana Gambrinus seda teadma. Vaadake ette enne kui seote end asjadega, millest midagi ei tea. Pakkuda mõtlikul ilmel sisekaemusse langedes.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment