Wednesday, January 31, 2018

Passion


Passion (Tanker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „fruit beer“ ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Passion fruit ale"

Väike lihtne pudel, sildil passionvili, mida läbistab kuul. Vähene valge vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt tuhmkollane. Aroomis on puuviljaseid noote, kuid kuna ei oska neid passionviljaga siduda, siis pigem tunneks nagu üleküpsenud ploomi nahka ja punaseid sõstraid.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas. Keskmaitse on mõrkjas-hapukas, üsna mahlane ja karge. Lõppmaitse muutub veidi vürtsikamaks ja hapukus tõuseb tiba enam esile ... ning kummalisel kombel omandab humala murune mõrkjus hetkeks isegi kibeka noodi. Järelmekk taandub magusamasse kanti ja jääb muhedalt mahlaseks.

Keskmisest suts kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magusaka buketiga Väga hea taseme rüübe. See on nüüd sedasorti puuviljaõlu, mis ei tambi sul neid puuvilju kõrvadest välja, vaid sobitab õlle ja viljakese kenasse tasakaalu. Tubli töö!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment