Wednesday, January 10, 2018

TelAvIPA


TelAvIPA (Uncle Brew, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Feel the vibes of Tel Aviv! TelAvIPA - classic IPA, light malt body with slight turbidity, sensible bitterness and rich fruity and citrus aroma.
IBU 66"

Väike lihtne pudel, sildil veidrik mopeedil mererannas. Sõrmepaksune kollaka varjundiga vaht püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt punakaskuldne merevaik. Aroom on mõrkjas-magusakas ja väga värske.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse liigub mõnusalt hapukasse mahlasesse külge, ehkki hetkeks tõuseb esile ka pärminoodike. Lõppmaitse on magusakas-mõrkjas, hapuka marjase-sõstrase kõrvaltooniga, klaar ja värskendav ... ehkki jällegi jalutab üle keele veidi seebist pärmi. Järelmekk omandab vürtsikama oleku, magus-mõrkjas maitsejälg jääb päris kauaks keelepärale. 

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga Väga hea taseme rüübe. Korralik mahlasema otsa IPA, värskendav ja puha ... aga tsiburake pärmine. Pakkuda koos paneeritud ja praetud suluguniga.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment