Monday, January 29, 2018

Jungle Hop Vermont IPA


Jungle Hop Vermont IPA (Malduguns / Black Cat, Läti / Venemaa) pdl 0,33 l. alc 6,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA", hinnang 94 punkti!

Tootjainfot ei õnnestunud leida.

Väike lihtne pudel, sildil löövad klaase kokku daame ja skelett. Erkvalge vaht täidab kolmandiku klaasist, püsides päris kaua ja haakides end ka kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Mahlases aroomis on tunda nii mangot kui melonit.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mahlane ning mõrkjas-magusakas. Keskmaitse ... ohhh kui mõnus ... magusale troopilisele mahlasusele lisandub vähene põnev vürtsikas noot ... justkui oleks keegi siia joogisse pillanud melissilehekese! Lõppmaitse mulksub ja puksub suus kui kevadine mahlakask, ainult et sellest kasest voolab mandariini-mango kokteili! Järelmekk muutub kraadi võrra hapukamaks ning see paneb mahlasuse üledoosi käes lausa rõõmust niuksuma!

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-vürtsikas-hapuka buketiga ÜBERTASANDI rüübe! Nii nagu algsed Vermont IPA'd olema pididki - sellest välja kasvanud NE IPA'd kipuvad paraku rõhku panema rohkem hägule kui mahlale ... see klaasitäis on mulin-sulin-mahlane ka siis kui kallad klaasist välja pudeli teisest poolest pärit hägusemat kraami. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment