Wednesday, January 17, 2018

Must Kuld - El Salvador


Must Kuld - El Salvador (Põhjala / Brew By Numbers, Eesti / Inglise) pdl 0,33 l. alc 7,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "A special version of the Must Kuld porter, brewed with a washed bourbon coffee from Finca la Fany, El Salvador"

Väike lihtne pudel, sildil kohviuba. Mustjaspruun vaht täidab üle poole klaasist, värvudes aegamisi heledamaks, kuid püsides vägagi kaua. Õlle värvus - teie ei küsi, mina ei räägi, eks?

Aroom. KOHVI! K:O:H:V:I. Seda kohvi on PALJU, juba eemalt togatakse sulle mõlemasse sõõrmesse üks kohviuba ja kui lähemale tuled, siis veel kaks. 

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magusalt kohvine. Keskmaitse - kohvisiirup melassi ja kuivatatud mustsõstratega. Lõppmaitse - kohviliköör mõrušokolaadiga. Järelmekk - kohvi kohviga. 

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga ÜHEÜLBASELT VÕIMAS RÜÜBE! Mnjaaaa, siin saab olema väga lihtne jaotus. Kui sulle kohvi meeldib, siis sa tahad selle õllega oma päeva alustada ja lõpetada. Kui ei meeldi - siis parem ära vaata isegi selle riiuli poole, kus seesinane pudel leidub, sest kohvi üledoos on kindlustatud. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment