Monday, May 7, 2018

Suveöö unenägu (8,4 %)


Suveöö unenägu (8,4%) (Mürka, Eesti) pdl 0,33 l. alc 8,4 %vol. Liigimääratlus: saison (6,2 %vol versiooni kirjeldust näeb siit ja 7,2 % versiooni siit)

Tootjainfo: "Vesi, odra- ja nisulinnased, tsitruseliste koored, koriander, tähtaniis, ingver, Northern Brewer ja Cascade humalad, pärm"

Väike lihtne pudel, sildil õiekesed ja marjakesed. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib päris kenasti. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on magusakas-vürtsikas, puuviljane ja belgialik. Huvitav aga, miks tuleb ajus esile pehme Brie juust? :)

Esmemekk on keskmise kehaga ja magusakas. Keskmaitse on vürtsikas-magusakas ... ja pagan küll, mingi veider keemiline juustumekk on nüüd juba keelel?!? Lõppmaitses keemiline element tugevneb, meenutades nüüd mingit kummalist sünteetilist lõhnaainet ... isver-susver, kas see on kuidagi tähtaniisiga seotud? varasematel sama seeria jookidel pole sellist kummalist kiiksu täheldanud. Järelmekk seostub nüüd juba mingisuguse lakiga, ebamäärane mõrkjas-vürtsikas magusus jääb päris kaugele selle pruulmeistri teistest sama sarja võludest.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, vürtsikas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-magusaka buketiga ebaõnnestunud rüübe. Midagi on nüüd selles kombinatsioonis valesti läinud, sest varasemad-lahjemad versioonid on ikka "übertasemel" olnud. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment