Sunday, November 4, 2018

Kuradi Saar


Kuradi Saar (Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Wheat Ale", hinnang pole veel välja kujunenud. Untapped ütleb "Pale Wheat Ale - American" ja hinnang on 3,11

No vaata see Untappd liigimääratlus on nii metsas kui metsas, sest see õlu pole ühestki otsast "pale"

Tootjainfot pole.

Väike lihtne pudel, must-hall sildikujundus on inspireeritud samanimelisest bändist. Tumepruun vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid ei püsi kuigivõrd kaua. Õlle värvus - must.

Aroom. Mhh? Kumkvaadid? Kumkvaadid ja kohvi? Kumkvaadid, nelk ja kohvi!

Esmamekk on keregpoolse kehaga ja magusakas-hapukas ning tuntavalt apelsinine. Keskmaitse on leebelt kohvine, röstine, veidi tuhane ja värskeltriivitud greibikoore taoline. Lõppmaitse ... jessver-sussver, see tuha sisse kukkunud värskelt pooleks lõigatud kumkvaatide intensiivsus paneb ikka kohe korralikult kulme kergitama. Järelmekk on magusakas-mõrkjas, greibidžemmi, laimikoore, apelsinimarmelaadi ja mõru kohvijoogi ristand.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERTASEME rüübe! Jubelahe maitsekooslus, midagi täiesti uut ja supervärsket, selgelt eristuvat, meeldejäävat ja samas kergelt joodav! Nokuramus, kas pole ideaalilähedane kombo???
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment