Sunday, November 10, 2019

Boggy Nights


Boggy Nights (Tanker, Eesti) pdl 0,44 l. alc 4,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Berliner Weisse - Flavored“ ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Berliner Weisse" ja 3,78 punkti

Tootjainfo: "Cloudberry Berliner Weisse
IBU 5"

Keskmist kasvu purk, soojades toonides sildil avaneb tõmblukk. Erkvalge pöidlapaksune vahukiht kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on hapukas, jogurtine ja marjane - täpselt see, mida ühelt taoliselt joogilt ootadki.

Esmamekk on kerge kehaga ja hapu. Keskmaitse on hapukas-mõrkjas ja huvitavalt vaiguse alatooniga. Lõppmaitse muutub magus-hapuks, marjaseks ja tõepoolest veidi ka murakat meenutavaks. Järelmekis kaob see marjane element küll kiirelt, kuid kergelt hapukas, suisa airaani meenutav värske tunne jääb meeldivalt kauaks kestma.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-hapuka buketiga ÜBERtasandi rüübe! Väga meeldiv ja kerge, värskendav ja kosutav, ehkki hooaja mõttes ehk mitte kõige ajakohasem pruulis - suve hakul võtaks selle suurema aplausiga vastu.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment