Friday, November 22, 2019

Zure Van Tildonk


Zure Van Tildonk (Hof ten Dormaal, Belgia) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour/Wild beer" ja hinnang 86 punkti. Untappd ütleb "Sour - Other" ja 3,76 punkti

Tootjainfo: "The traditional sour beer uses the wild yeast found around the farm. This gives the beer a soft, refreshing sour taste. After a year of aging on a barrel this beer is ready for consumption. Each batch of Zure van Tildonk is carefully aged in our cellars at the Engelburcht Monastery for several months prior to release."

Väike lihtne pudel, sarjale omane silt seekord tuhm-helerohelisel foonil. Olematu valge vahukirme. Õlle värvus - kuldne. 

Aroom ... oi see hele viinamarjane balsamico paneb naeratama! Süljenäärmed hakkavad mühinal tööle, vaim virgub ja maitsenäsakesed lähevad ootusärevalt puhevile - siit võiks midagi mõnusat tulla!

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja klaarilt hapu. Keskmaitse ... ohhhhh ... MAGUS-HAPU ... selline kirgastav mõju nagu oleks talvel saunast otse järve hüpanud! Lõppmaitse paneb selja judisema, sest mõistus ütleb, et kui sellise happesuse tasemega kraami korraga suur klaasitäs alla käänata, siis on maohaavad garanteeritud ... aga oi see kraam ON nauditav! Järelmekk lükkab su silmad pärani, tõmbab kõrvad vastu selga ja lidub värskustundest üürates tagasi sauna poole, et seda protseduuri veel ja veel nautida!

MEGATASANDI RÜÜBE! Marudaimal kombel värskendav, puhastav, tšakraid, silmi ning kõrvu avav maitsepaleti puhastaja. Hele balsamico-kreem, mis lükkab su organismi külmailma-letargiast välja!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment