Monday, January 6, 2020

Shadow Game VII


Shadow Game VII (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,32 punkti

Tootjainfo: "Rare single barrel release! Super massive imperial stout with loads of honeycomb & tonka beans and aged in Heaven Hill Bourbon barrels"

Väike lihtne pudel, elegantne must-kuldne sildikujundus. Tumepruun sentimeetrine vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - otsatultmust. 

Arooooooom. Ohhhoooooo! Hoirasssaaaa ja pudel rummi! Antud juhul küll viskit, aga vahet pole. Teate, see meekärje ja tonkaoa sobitamine on GENIAALNE mõte! 

Esmamekk. Raske. Mõtlik. Rahutu. Siis jälle kaugussevaatav ja kaalutlev. Meekärg on ju lähedal ja tonka kaugel!

Keskmaitse. Röstitud meekärg. Meeprääniku sees röstitud meekärg rummirosinatega. Puhkuseootuseärevus.

Lõppmaitse. Tonkarumm. Rummikook mandlitega. Mandli-rosina-silmne tõmmutar. Kaunitar. Sinust läbi vaatav kaunitar.

Järelmekk. Vaniljerumm. Kookosrosinad. Kauge-saare-kummastus. Põhjamaalase igakordne võdin, kui ilmuvad palmid ja kiiskavvalge liiv. Ja rõõm.

GENIAALNE MEGARÜÜBE! Oikurat. See on fantastiline idee, panna kokku kaks sellist lisandit nagu meekärg ja tonkaoad! Ja see on üks üli-super-gigahäid näiteid selle kohta, kuidas saab tonkauba niimoodi kasutada, et ta kõigest muust 16-hobuse-kaarikuga üle ei sõida! GIGA! Giga, ma ütlen!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment