Friday, January 24, 2014

Disco Beer

Disco Beer (Evil Twin, US/Taani) pdl 0,33 l. alc 13 %vol. Liigimääratlus topelt-IPA. Ratebeeris hinnang 97 ja beeradvocate järgi 88!!

Tootjainfo: "Disco Beer is a vinous IPA, thoughtfully aged in Chardonnay wine barrels. This rock star of a beer is a real party starter. No more shy beer geek. Drink it and you will own the dance floor."

Lihtne väike pudel, mustades toonides silt. VAHTU jagub siin kümne eest - 98% klaasist tätub hetkega ning vaatamata suuremullisusele on see ütlemata püsiv. Õlle värvus - uduselt pruunakas. Aroom on kerge, veinilik ja mänguline.

Esmamekk on tihkepoolne ja magus-hapukas. Keskmaitse muutub tihedalt karameljaks ja marmelaadiseks, kergelt vanilje ja mandli sugemetega. Lõppmaitse lisab mõnusa peatäie vürtsi, nelki ja papaiat, muutes kogu komplekti troopiliselt paradiislikuks. Järelmekk paneb juba keelel ning hetk hiljem ka meelel tärisema kastanjetid ja ringlema hularõngad ... oi see on üks lustiline sõõmuke, kas teate!

Tihke kehaga, kleepja paletiga, magus-hapukas-mõrkjas-vürtsika suurepärases maitsetasakaalus olev MEGARÜÜBE! Erinevalt enamikest veinivaati näinud õlledest on see jäänud siiski ehedaks õlleks, kuid sädet ja lusti on lisandunud siia terve tantsuplatsi jagu!
------------
pilt siit

No comments:

Post a Comment