Saturday, January 18, 2014

Molotov Cocktail

Molotov Cocktail (Evil Twin, US/Taani) pdl 0,33 l. alc 13 %vol. Liigimääratlus topelt-IPA. Ratebeeris hinnang 97 ja beeradvocate järgi 88!!

Tootjainfo: "Did you like Before During and after Christmas, maybe you thought it poured brilliantly, the alcohol was admirable well hidden and you loved how the arrogant amounts of hops numbed your mouth. This beer will knock your tongue off - it’s a tour de force in hoppiness and by far one the craziest beer ever made by Evil Twin Brewing. "

Mikkelleri mustlaspruulikoja omaniku venna poolt asutatud "topelt-mustlane" ... nad on isegi registreeritud kahes kohas korraha, nii USA's kui Taanis.

Lihtne väike pudel, must-punase lahendusega silt. Õrnalt kreemikat karva vaht täidab kolmandiku klaasist, olles väga püsiv. Õlle värvus - uduselt oranž. Aroom on pehmelt öeldes kummastav - seeon korraga nii köögiviljane kui mangone, papaia kui porgandi lõhnaga. Lisaks veel ananass ja kaalikas ning küllap mõni vili veel, mis kohe meelde ei tule :)

Esmamekk on ooooo kui raske, tihke ja jõmakas ... lisaks keeltnäksivalt alkoholine ja magus-hapukas-vürtsikas. Keskmaitse - vai-vai-vai - kuidas seda nüüd öeldagi, see on lihtsalt vaimustav! Einoh, kui su suus ikkagi löövad korraga kadrilli ja kaerajaani nii rakselt mõrkjas-vaigused kui tuliselt vürtsikas-hapukad tegelased, lisaks veel tümikas mõrkjus, siis ... siis nagu ei oskagi midagi öelda!!! Lõppmaitse mõjub veiniselt ja puiduselt, troopilise siirupi ja džinni seguna, magusalt kadakane ja mõrkjalt puuviljane ... kõlab ajuvabalt, jah? Aga nii ongi! Järelmaitse sunnib sügavalt järele mõtlema, kuidas seda kõike nüüd õllelike sõnadega kirjeldada? Nojah, tripel-IPA odraveinilik magusus on siit puudu, kuid ÜÜÜÜRATU kogus humalaid on siia pudelisse lausa väevõimuga topitud, kuigi viimase hetkeni ajasid need rohelised kuradid viiksudes vastu ... ja nüüd on nad kõik poolenisti taltunult sinu keelel aelemas!

Sasunnik kui raske kehaga, siirupjalt kleepja paletiga, Magus-Hapukas-Mõrkjas-Vürtsikas-Mõrkjas-Maguse buketiga KOSMILINE rüübe ... kuid ei, seda ei pea te mitte oma kõigile tuttavatele pakkuma. Alustada sellest kohast tutvust õllemaailmaga oleks sama väär, kui algajat saunalist kohe lava ülemistele astmetele kupatada. Kui siia juurde midagi pakkuda, siis klaas külma vett ... ja võib-olla mikrotassike kurat-kanget-espressot ... mine tea, need kaks võiks üksteist veidralt võimendada!
---------
pilt siit

No comments:

Post a Comment