Sunday, May 1, 2016

Ambog Ale


Ambog Ale (Palaweño, Filipiinid) pdl 0,33 l. alc 6,8 %vol. Ratebeer tunneb küll pruulikoda, kuid mitte ühtegi selle toodet. Beeradvocate pakub stiiliks "american amber"kuid puudub kirjeldus.

Tootjainfo: ""Brewed with Extra Ego"
This classic beer is a merry mixture of brisk hop flavor and golden copper color to make a refreshing pint that is still flavourful enough to enjoy the whole year round.
IBU : 35.7"

Väike lihtne pudel, punavalgemust sildikujundus on ... lihtne :) Valge sõrmepaksune vahukiht on üsna püsiv ja taandudes ka mõningast pitsi klaasiseintele jättev. Õlle värvus - kirkalt kuldne merevaik. Aroom on kergelt karameljas ja ürdiselt mõrkjas.

Esmamekk on keskmise kehaga ja leebelt magusakas. Keskmaitse muutub mõrkjamaks, rauarohkemaks, veidi hapukaks. Lõppmaitse on taas magusakas, karameljas ja täisterasepiku-taoliselt linnaseline. Järelmekk toob keelepärale veidi intensiivsema mõrkjuse, kuid see on kuidagi igavapoolne ja ühetaoline.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapuka buketiga täiesti joodav aga igavapoolne rüübe. Sobilik suvalise päevaprae kõrvale.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment