Monday, May 9, 2016

Americano A Roma


Americano A Roma (Lervig / Loverbeer, Norra / Itaalia) pdl 0,33 l. alc 6,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 85 punkti

Tootjainfo: "IPA with lemon balm and Italian spelt."

Väike lihtn pudel, sildil mõlema pruulikoja logod. Õrnalt kollakat karva sõrmepaksune vahukiht püsib märkimisväärselt kaua. Õlle värvus - õrna hõljumiga tumekollane. Aroom on tummiselt puuviljane, mango ja meloni, kiivi ja ananassi segune!

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse ... ruik kui mõnus ... puuuuuuviljane, mahlane, troopiline, aga samas ka karastavalt mõrkjas, veidi vaigune ja vürtsikas. Lõppmaitse mõjub kui mangodžemm ja meloni-greibi marmelaad ... tihke ja troopilisi maitseid otsast otsani täis pakitud. Järelmekk on mõrkjas, greibine ja kosutav.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga Übertasandi rüübe. Maitsetihe ja mänguline. Puuviljase otsa IPA ... ehkki ilmselgelt on puudu mahlakas-hapukas aspekt, mistõttu kaldub liigsesse magususse, mida IPA'de puhul liiga heaks kah ei saa pidada. Pakkuda koos sidrunimarmelaadiga.
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment