Saturday, July 6, 2019

Сила


Сила (Pravda, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: " Tripel", hinnang 68 punkti. Untappd ütleb: "Belgian Strong Golden Ale" ja 3,65 punkti

Tootjainfo: "Класичне міцне. Насичений смак. Поєднує солодкий смак з гірчинкою."

Väike lihtne pudel, sildil Kreml, mille tipus lehvib Ukraina lipp. Sildi tagaküljel lugu Venemaa kallaletungist Ukrainale. Valge vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt täiskuldne. Aroom on magus ja vürtsikas, karamelliseerunud kuivatatud heledad puuviljad.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-vürtsikas, sädelev ja kirgas. Keskmaitse muutub tugevalt karamelliseks, kommisuhkruseks, kuivatatud virsikute ja aniisi seguseks. Lõppmaitse jätkab sama intensiivsel magus-vürtsikal lainel, kuid sellele lisandub mõnusalt tasakaalustavat mõrkjust. Järelmaitse lisab viigimarjade magus-hapukat ja datlite täidlast nätsket nooti, kõiki aga läbib valge pipra taoline õhetus.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-vürtsikas-magus-mõrjas-hapukas-vürtsikas-magus-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe! Belgia triplite sarja ülihea esindaja, võimas ja samal ajal puhas klassika. Ukraina pruulmeistrid on võtnud asja tõsiselt ja saavutanud ka väga hea tulemuse. Слава Україні! Героям слава!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment