Wednesday, July 24, 2019

Slayer


Slayer (Garage, Hispaania) prk 0,44 l. alc 6,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 87 punkti. Untappd ütleb "IPA - AmericanA" ja hinnang 3,8 punkti

Tootjainfo: "West Coast IPA"

Vahepealset kasvu purk, punasel sildil mustad käed ja kalad. Erkvalge vaht täidab 3/4 klaasist ja püsib väga kaua, haakudes kauaks klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kollane. 

Aroom on HUNNITULT humalas-troopiline, värske ja mahlane, luksuslik ja vaigune. 

Esmamekk on võrreldes lõhnaga palju leebem, magusakas ja troopiline. Keskmaitse liigub lõhnaga ühte jalga, muutudes mõrkjaks, vaiguseks, muruseks, okkaliseks ja vaiguseks, hapukaks ja seedermännilikuks. Lõppmaitse puudutab kirbet, ürdist ja raudrohulist serva, samas aga ka säilub hapukas vaigune jõulisus. Järelmekk keskendub ehk veidi liiga palju mõrkjale poolele, kuivanud raudrohi ja isegi sutike põdrasammalt, aga foonil särab ka vürtsikamat ja seeläbi õhulisemat valgust.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, maguakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas -vürtsikas-magusakas-mõru buketiga Übertaseme rüübe. Võimas IPA, mis kaldub ehk liiga mõru-ürdisse kanti, kuid kindlasti rõõmustab jämedama otsa IPA'de fänne.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment