Tuesday, July 9, 2019

Trump


Trump (Pravda, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 7,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: " Pilsener - Imperial", hinnang 31 punkti. Untappd ütleb: "Lager - Pale" ja 3,2 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "On the occasion of the "celebration" of the odious presidency, Truth found the perfect beer, which corresponds to President Donald Trump - Imperial Mexican Lager with lime.
Refreshing, with a good shade of fresh limes. This beer will make you build a wall around your heart, just like the only president in the history of mankind who is trying to do the same.
So let's all drink for an unpredictable future.
IBU 25"

Väike lihtne pudel, sildil nimeandev isik ... noh ja nimi on mõistagi SUURTE kuldsete tähtedega :) Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - õhkõrna uduvinega täiskuldne. 

Aroom. Uhhh. See laimipahvakas paneb läkastama. No kohe ikka kuulge ... ma saan aru et ameeeerikas peab kõike palju olema, aga seda siin on ikka palju mis palju. Selle all ja taga võib aga siiski ära tunda ka imperial pilsi enda agressiivset olekut, mis on kõike muud kui tavapärane laagerõlu pakub.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja üsna teravalt mõru, laimikoore taoline, kuivapoolne ja vürtsikas. Keskmaitse - mõrkjas-magus, agressiivne, linnaseliköörilik, nelgi ja kaneeli ja apelsinikoore valge säsi segune. Lõppmaitse - huhh - see on ikka üks karm amps, suhkrustatud ja vürtsitatud greibikoore leotis! Järelmekk ... õõõõõ ... siukest kraami vabatahtlikult küll ei tahaks üle ühe klaasi juua!

Friiiiigikas! Imperial pils on ise agressiivne tegelane, laimi lisamine muudab selle veel vängemaks. Kordan iseennast "suhkrustatud ja vürtsitatud greibikoore leotis!"
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment