Tuesday, July 23, 2019

Plucky No. 8


Plucky No. 8 (O Brother, Iirimaa) prk 0,44 l. alc 9,2 %vol. Ratebeer ei tunne vel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja hinnang 3,93 punkti.

Tootjainfo: "Kveik DIPA"

Keskmist karvu purk, sildil lõugavad koomikslikud tegelased. Kollaka varjundiga vaht täidab 2/3 klaasist ja pole püsiv. Õlle värvus - tuhm-hämuselt kollane.

Aroom - kõigi troopiliste segumahlade vanaema!!! Siin on happelist värskus, magusat raskust, tundmatut vürtsikat, nabatantsu ja puusanõksu, kiirelt hämarduvaid õhtuid ja ohjeldamatutes kogustes rummikokteile mangomehuga.

Esmamekk on raske ja magus nagu hiidtüse neegriemand, kes kokteile segab, kõigiga valimatult flirdib ja isegi nurgas raadio juures tukkuvale vanamehele külge lööb.

Keskmaitses keerab troopiline iludus raadio reggae sagedusele ja asub ennastunustavalt õõtsuma ookeanilainete, merekohina ja meeste meelaste pilkude saatel ... noh ja neegriemand annab ühemõtteliselt mõista, et ega temagi ära ütleks.

Lõppmaitse. Kui kookosalmid oleks täidetud selle troopilise humalanestega, siis koliks kõik maailma õllenohikud siia saarele ja sööks palmid koos juurtega ära. Aga sellest oleks kahju, ses mille varjus siis näitsikud iluleks ja mille lehtedest musta kuninganna baarile katust teha?

Järelmaitse. Humalakunsti maailmaväljanäitus. Õlleilma Kuldne Palmioks! NEIPA'de Oscar!!

GENIAALNE MEGARÜÜBE! Võimatuseni täidlane ja mahlane, kirbuse piiri puudutav, kuid sellel imelise täpsusega balansseeriv, mehumahlane ja mahlamehune. HUNNITU! Ilmselt parim hägu-IPA, mis vana Gambrinuse keelel on voolanud!!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment