Sunday, July 14, 2019

WRCLW Raspberry Rye RIS


WRCLW Raspberry Rye RIS (Stu Mostów, Poola) pdl 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang 92 punkti! Untappd ütleb: "Stout - Russian Imperial" ja 3,77 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Russian imperial stout is a historical dark beer style, brewed at the turn of the 18th and 19th centuries by London breweries for consumers looking for new experiences. Clear malt accents - coffee, chocolate and caramel together with the velvety of rye malt, with a lot of power and a special addition - pressed raspberry juice, are associated with fruity Belgian pralines.
IBU 60"

Väike lihtne pudel, sildil kriipsusild. Sõrmepaksune pruun vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - lõputult must.

Aroom - on-on-on vaarikas! Kohe vägagi vaarikas! Ja röst! Oi, poisid-tüdrukud, mida see lõhn mulle meenutab!!! Black In & Blood - kes teab, see teab. Lahjem versioon, aga ikkagi!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mahlaselt vaarikane ja ümaralt stoudine. Keskmaitse ... mmmm ... kas teate kui imeliselt sobivad omavahel vaarikas ja röstlinnas!!! Lõppmaitse - rammestavalt röstine, virgutavalt vaarikane, võluvalt mitmekülgne! Järelmekk on magus-täidlane, sametine ja pehme, röstine, leivane, vaarikatoormahlane.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-magusakas-mõrkjas-hapuka buketiga ÜBERTASANDI JA IMEILUS RÜÜBE! Kordan peamist diagnoosi: Black Ink & Blood lahjem versioon!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment