Saturday, July 6, 2019

Salamander Imperial Hazy IPA


Salamander Imperial Hazy IPA (Stu Mostów, Poola) pdl 0,33 l. alc 8,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA - Imperial Hazy / NEIPA" ja hinnang 49 punkti Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 3,52 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Strong, bright and extremely bitter beer with a modern trend of producing cloudy beers characterized by high juiciness. We received a misty, intensely aromatic beer with considerable bitterness. So everything that is best in hop!
IBU 80"

Väike lihtne pudel, sildil sisalik. Erkvalge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on mõnusalt hapukas ja mahlane, tikrite ja pihlakate vahepealne.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja jõuliselt magus-mõrkjas, nätsakas ja vürtsikas. Keskmaitse muutub mõrkjamaks, ürdiseks, mesilasvaha ja suira seguseks. Lõppmaitse mõjub raske ja nätske ja toekana, mõrkjas-magusa ja jõulisena. Järelmeki hapukas lisanoot viib asja kaunilt parlanksi ning tõstab väga klassikaliste topelt-IPAde rivisse. Aga huvitaval kombel lisandub siia ka rauarohke kuiv noot, mida heledast topelt-IPA'st ei ootaks.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise ning ühtlasi kuivapoolse paletiga, magus-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magus-hapuka buketiga VÄGA HEA TASEME rüübe! Väga mõnus topelt-IPA, kuigi see vähene kuiv-kare rauane moment ei sobi sellesse pilt kuigi hästi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment