Monday, July 29, 2019

Brooklyn Betty


Brooklyn Betty (Brewski / La Quince, Rootsi / Hispaania) pdl 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Sour / Wild" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - Sour" ja 3,77

Tootjainfo: "A kettle sour which is double dry hopped to give it a tropical and floral aroma, juicy flavor and a light body. Dry, proper sour, and citrusy finish. Collab with our friends at La Quince"

Sale, mänguasjalik purk, sildil kirjud põlvikud. Kollakas väga hõre vaht kaob tuulekiirusel. Õlle värvus - hämuselt kollane. 

Aroom on jube lustlik ja samas veidi vastuoluline, veidi toorepoolse mango, õunapüree, kummeliseebi ja melissitõmmise vahepealne :)

Esmamekk lahvatab mõnusa ja erksa hapu puuvlijase-marjase plähmakaga. Keskmaitse mängib korraga nii hapumalet kui mõrukabet, kõrvale magusamat pokkerit ja kuiva piljardit. Lõppmaitse - jepppejee - see on üks kurjama lustiline ja samas lahedalt hoolimatu tegelane, kes ei võta vaevaks sobituda. Järelmekk - kuiv ja rauane, kuiv ja marjane. kuiv ja polkatäpiline. 

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-mõrkjas-hapu-magusakas-vürtsikas-hapu buketiga ÜBERTASEME rüübe! Sigalahe kahetaktiline tegelane, kes ei suuda ning ei tahagi ära otsustada, kas ta on hapu või IPA!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment