Sunday, April 3, 2016

Million Baby


Million Baby (Brewfist, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 9,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Amber Lager/Vienna", hinnang 43 punkti.

Toojainfo: "Malti: Pale, Melanoidin, Wheat, ChocolateLuppoli: Chinook e Centennial Hoppy red lager.
IBU 45"

Väike lihtne pudel, must-kuldsel põhjal kuldse ja punasega kirjad jätavad piduliku mulje. Aga eks ta olegi pidulikuks puhuks tehtud, teise miljoni pruulitud liitri tähistamiseks.

Valge vaht täidab üle poole klaasist ning on väga püsiv ja tugevat vahupitsi klaasiseintele jättev. Õlle värvus - kirkalt ja soojalt merevaigune. Aroom on karameljas ja murune.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja tugevalt mõrkjas-hapukas. Keskmaitse on hapukas, puuviljane ja karameljas. Lõppmaitses leiab virsikuid ja pihlakaid, kogu sõõm õhkab värskust ja kargust. Järelmekk on mõrkjas-hapukas, kuivapoolne ja lõpus lausa kibekusse kalduvalt keelt parkiv.

Kergepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkja buketiga Übertaseme rüübe! RB poolt pakutud "vienna" ei vasta absoluutselt sellele joogile ja ka hinnang on vastavalt ebaõiglaselt madal. Tootja enda "hoppy red lager" on absoluutselt täpne ja sellena ka väga kõrge hinde vääriline!
----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment