Friday, May 6, 2016

Belgium Brewmaster Dark


Belgium Brewmaster Dark (Kalnapilis, Leedu) prk 0,5 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Brown Ale", koondhinnet pole veel leitud.

Tootjainfo: "For Estonian market.
Hops: Hallertauer Taurus
Malts: Light, Dark, Caramel"

Väga efektne reljeefse märgistusega proofilpudel, must-kuldne mitmeosaline sildikujundus jätab luksusliku mulje. Tumekollane sõrmepaksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt laavapunane. Aroom on magusakas, maltoosalaadne ja õrnalt vürtsikas. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas. Keskmaitse on magusakas-hapukas, vihjega viigimarjadele. Lõppmaitse jääb ... no lihtsalt magusaks, ehk hea otsimise korral leiab väikese puidus mõrkjuse kah kõrvale. Järelmekis virvendab mõningane vürtsikus, mattudes tumedate rosinate magususse.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-hapukas-magusakas-vürtsikas-magusaka buketiga arusaamatu rüübe. Ei noh iseenesest pole ta ju halb, aga belgia tumeda eiliga on küll väga kaudne sarnasus. Kui otsida õllest ainult magusust, siis on see just õige jook ... kuid ... mehh. Aga no KUI efektne pakend!
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment