Sunday, May 1, 2016

Gooseberry Cove

Gooseberry Cove (Buxton, UK) pdl 0,33 l. alc 4,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour/Wild Ale" ja hinnang hinnang 94 punkti!

Tootjainfo: "A pale, sour fruit ale. All of the sourness in this beer is derived from the rasping acidity of the wonderful Gooseberry fruit. Super refreshing."


Väike lihtne pudel, sinakashallil sildil majakas.  Erkvalge vahukiht on õhuke ja kiireltkaduv. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on mahe, õrnalt marjane ja hapukas ... selline kahvatuvõitu tikker :)

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja hapukas. Keskmaitse on hapukas-mõrkjas, kerge magusa ja tõepoolest tikrise taustaga. Lõppmaitse mõrkjus mõjub pisut lausa keelt parkivalt, kuid samal ajal lisanduv sädelev vürtsikus muudab suutaju väga värskeks. Järelmekk on hapukas-vürtsikas, klaar ja kirgas.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga Übertasandi rüübe! Fantastiliselt mahlane, krõpsakalt karastav, toorevõitu tikritest tehtud mahlajook, milles õllelik olek jääb pigem tahaplaanile. Suurepärane suvine terassijook.
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment