Wednesday, May 4, 2016

Hoplaaga


Hoplaaga (Pinta, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 96 punkti!!

Tootjainfo (guugeltõlke vahendusel): "India Pale Lager
Once you ordered lager in a beer hall in Bamberg? You say "Lager bitte." Waitress recorded and loudly affirms "Ein Laage". The beer is great, but if ... If this solidly and carefully brewed wyleżakowany "Laage" abundantly nachmielić aromatic American hops? The Bamberg malts, long, 60-day aging and hopping in 6 doses, including 3 times in the cold. Hoplaaga - we go with it!
Recipe: Ziemowit Fałat
Ingredients: barley malts Weyermann®: Region premium Carapils®; hops (USA): Tomahawk, WARRIOR®, Citra®, Simcoe®, Mosaic ™, yeast Saflager In 34/70.
IBU 70"

Keskmist kasvu pudel, rohelistes toonides sildil USA lipuga veokas. Erkvalge vaht täidab pool klaasi ja jätan taandudes mõõduka vahupitsi klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kollane. 

Aroom ... oi see on mõnus! Värskeltniidetud muru ja värskelt kooritud pajuoks. Mõrkjas ja vürtsikas, kõditades nina justkui pooleks-kaksatud angervaksavars.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas. Keskmaitse muutub mõrkjamaks ja ürdisemaks, mesilasvaha ja marmelaadi vahepealseks. Lõppmaitse on hapukas-magusakas, kreemine ja tummine, heina ja mango, rosinate ja greibi segune. Järelmekk kõditab vürtsikas-mõrkjalt, männivaigu ja ja pihlaka-kibuvitsa-toormoosi taoliselt.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kreemise paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Oivaline ning mitmetahuline, tummine ja samas nii kergelt joodav! Pakkuda koos millegi kummalisega, nt piparmündikastmes kanašašlõkiga.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment