Monday, May 30, 2016

Proginis


Proginis (Rinkuškiai, Leedu) pdl 0,33 l. alc 5,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "premium lager" ja hinnang 10 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke vahendusel): ""Rinkuškiai Commemorative beer brewed from barley malt lager and prestigious aromatic Saaz hops. Saaz hops grown in the Czech Republic and evaluated on a very mild, pleasant hop aroma and mild bitterness. Beer is fermented 8 days, after 30 days of cold-aged. We recommend that you submit 12-14 ° C, glass mugs or tulip-shaped glass. Ingredients: Water, pale barley malt, hops."

Väike lihtne pudel on mähitud tumedasse paberisse, millel ilutsevad medalid. Erkvalge sentimeetrine vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt heledapoolne kollane. Aroom on magusakas ja veidi metalne.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magusakas. Keskmaitse on magusakas-hapukas, metalne ja nii lihtne kui olla saab. Lõppmaitse magusakas põhitoon saab tunda kübekest humalamõrkjust. Järelmekk on hapukas ja metalne.

Kergepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-hapukas-mõrkja buketiga labasuseni lihtne rüübe. Januks juua seda ju võib, kui midagi muud saada pole.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment