Wednesday, May 18, 2016

Pure Brewed Organic Lager


Pure Brewed Organic Lager (Samuel Smith, UK) pdl 0,55 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Premium Lager" ja hinnang 46 punkti.

Tootjainfo: "Golden colour, floral bouquet and light flavour of newly mowed hay.
Brewed with great care using only malted barley, hops, medium-soft water and a bottom-fermenting yeast; matured at low temperatures to bring out its delicate flavour and soft hop-character finish.
The cold maturation period allows the bottom-fermenting yeasts to secondary ferment and improve the lager’s flavour, purity and condition."

Kopsakas reljeefkirjadega pudel, vintaažlikul sildil oder ja humal ja miskõikveel. Erkvalge vaht täidab pool klaasi ja püsib üsna kenakesti. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on kerge ja lihtne, nagu ühelt premiumilt oodatagi - leebelt magusakas-hapukas.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja lahjalt magusakas. Keskmaitse on mõrkjas-magusakas, suunurka torgatud heinakõrre ja pihkukallatud värskete linnaste taoline. Lõppmaitse on magusakas, veidi vürtsikas ja kargepoolne. Järelmekk on mõrkjas-hapukas.

Kergekese kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapuka buketiga lihtne joogikas. Ei miskit head, ei miskit halba. Aga nüüd vana Gambrinus teab, mida soovitada kui keegi küsib "midagi lihtsat ja kerget"
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment