Tuesday, June 30, 2020

Black Blood - Bourbon BA


Black Blood - Bourbon BA (Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,3 %vol. Ratebeer tunneb selle 11,5 %vol versiooni, öeldes stiilimääratluseks "Stout - Imperial Flavored". Untappd ütleb samuti 11,5%, liigimääratluseks: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 4,53 punkti.

Toojainfo: "A special version of Black Blood aged in Bourbon barrels"

Väike lihtne pudel, hõbedane Siler-seeriale omane silt ja tume vahakaelus annavad märku väärikusest. Sentimeetrine sünge pruunakaspunane kaob kiirelt kirmeks. Õlle värvus- absoluutmust.

Aroom. No mis te arvate. No ka vana Gambrinus nüüd ruigab mõnust nagu sigakass või jaa? Imp-stoudi röstisus, burboonivaadi vaniljene magusus, peedi vaevuhoomatav kodune ümarus. see lõhn garanteerib mõtte kandumise kuhugi soojadesse mälestustesse.

Esmamekk. Magus. Kohvi--vanilje-iiriskomm. Viigimarja-peedi-liköör. Klaasike, mida pakutakse parimale seltskonnale, kes oskavad ja tahavad maitseid matsutada.

Keskmaitse. Veidi soolakas šokolaad. Viigimarja šokolaad. Soolakas vanilješokolaad peedipovidloga.

Lõppmaitse. Kohviliköör tankisaabastes. Rummikokteil täisvarustuses. Välitingimustes kohustuslik energiakontsentraat, millest saadud laksuga võib rahulikultveel kaks tundi kõndida peale seda, kui olid arvanud et enam ei jaksa.

Järelmekk. Peedilagritsa tarrend. Peediburboon. Peedišokolaad. Saraisk kui hea asi see peet ikka on!

MMEEGGAA. Selles joogis peituva energiaga saaks pisema laevatehase käima panna ning töölissööklas mehise pajatäie suppi keeta. Ainult et - seda pudelit on paras ette võtta kolme-nelja peale. Neetult ja nurjatult hea kraam, millele tahaks väga nii umbes kolme-nelja aasta pärast külla minna!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment