Tuesday, June 16, 2020

NC3V1QP


NC3V1QP (Humaliste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 10,0 %vol.

Tootjainfo: "Quad
IBU 30"

Väike lihtne pudel, ülitehniline sildi aseaine. Sentimeetrine erkvalge vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. 

Aroom - hele kommisuhkur koos vähese atsetoonise puudutusega. Või noh - selline ülemäära küpse melon, mis on juba kääriv ja pehme, mille söömise eest sinu nina hoiatab "ära tee seda", aga suu tahaks kasvõi ühte ampsu ikkagi :)

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus. Keskmaitse on magus ning karamelline, kommisuhkrune ning atsetoonise vinega. Lõppmaitses hakkab alkohol veidi kõrvetama, nelgi ja kaneeli tuhm vürtsine kokteil tuimestab samas keelekülgi. Järelmekk on mõrkjas-magus, pisukese brändise kõrval-liiniga, alkoholine ja kuivapoolne

Keskmisest raskema kehaga, nõrgalt karboniseerunud ja kuivavõitu buketiga, magus-mõrkjas-vürtsikas-magusa buketiga keskpärane rüübe. Quadrupli ülemise korruse ülevaid-puuviljaseid noote siit noodistikust ei leia, pigem "belgian strong golden ale" odavama otsa alkoholisust ja atsetoonivõbelust. Lohutuseks olgu öeldud, et ka belgia enda kodadel ei õnnestu vähemalt pooltel juhtudel seda stiili hästi teha.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment