Monday, June 8, 2020

Hopalaa! Cloud #3


Hopalaa! Cloud #3 (Hopalaa, Läti) prk 0,5 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Milkshake" ja 3,9 punkti

Tootjainfo: "Milkshake DIPA with domination of Huell Melon hops
IBU - 37"

Keskmist kasvu purk, sildil puna-roosa-lilla lainestik. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on magus ja kreemine, pehme ja puuviljane.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas, keeleotsal humalakõrvetusega krõgelev. Keskmaitse muutub mõrkjamaks ja hapukamaks, kuigi pehme, sametine ja mehune magus foon jääb ikkagi põhitooniks. Lõppmaitse on vaniljemõru ja veidi kuivem, muutes senise magususe vähem-dominantseks. Järelmekk jätkabki kahetaktilisena - mõru ja magus, kuivapoolne ja kreemine ühekorraga, humalakirvendus vürtsika säraga.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magus-mõrkjas-vürtsikas-magus-hapukas-mõrkjas-magus-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Milkshake IPA ja NEIPA ristand, kindlasti mitte ükskõikseks jättev nähtus.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment