Sunday, November 8, 2020

Planet HBC 472

Planet HBC 472 (Hopalaa, Läti) prk 0,44 l. alc 6,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda rüübet. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 4,11 punkti

Tootjainfo: "We love experiments, we love experimental HOPS. The New Planet has born. Planet HBC 472 - IPA
IBU - 25"

Keskmist kasvu purk, sildil midagi kosmilise halo sarnast. Kollaka varjundiga vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt, haakudes pisut ka klaasiseintele. Õlle värvus - piimjas-hämuselt kollane. Aroom on üsna superluks - mahlane-mangone ja mõnusalt väheldase värske humala kirbusega.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas ning veidi mehune. Keskmaitse - magusakas-hapukas, mandariini ja mangomahle segune. Lõppmaitse - ananassikonserv, pirnikompott ja humalamehu. Järelmekk - pisut vürtsikas, magus ja virsikujogurtine.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magusakas-hapukas-magus-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga VÄGA HEA TASEME rüübe. Veidikese tajuhäiret tekitab sildi peale kirjutatud lihtne määratlus "IPA" - sellena oleks tegu sihikust mööda ja ilmselgelt liiga magusa joogiga. See kraam on aga arvestatavalt heal tasemel ning vägagi värske NEIPA!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment