Tuesday, November 17, 2020

Weißglück

Weißglück (Brew Division, Venemaa) Pdl 0,5 l. alc 4,5 %. Ratebeeri liigimäärtlus: "Weissbier - Hefeweizen" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Hefeweizen" ja hinnang on 3,63.

Tootjainfo: "Яркий сорт в баварском стиле. Насыщенное пшеничное пиво, где основную ноту играют банановые и гвоздичные ноты. Сорт, который любят во всем мире за то, что дарит лето круглый год."

Keskmist kasvu pudel, sildil seekord mitte astronaut, vaid hoopis õnnelik tulnukas. Kollakas vaht täidab pool klaasist ja püsib üsna kenasti. Õlle värvus - kirkalt täiskuldne. Aroom - toorevõitu banaan ja ... suitsulõhn?

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja magusakas. Keskmaitse on hapukam ja veidi vürtsikam, mängides keeleservade nelgiterakesega. Lõppmaitse - mõrkjas-hapukas ja mõõdukalt banaanine. Järelmekk - vürtsikas, veidi parkiv ja magus-hapukas.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magusaka buketiga HEA taseme rüübe. Üsna hästi teostatud saksapärane nisukas, kuid samas ka ei midagi eriti kiitmisväärset
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment