Wednesday, April 20, 2022

Dark Humor Club - Roasted Pecan

Dark Humor Club - Roasted Pecan (Sori, Eesti) prk 0,33 l. alc 10,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,95 punkti

Tootjainfo: "The celebrated Imperial Stout, Dark Humor Club, is being reborn in a new era! Sori's classic roasty and chocolatey beer takes on a new life with an addition of the rich, nutty flavours of pecan. Best drank when served in a tulip at 12°C and paired with barbecued meats or soft, creamy cheeses."

Väike purk, sildikujunduseks sinakasroheline gobelään. Tumepruun vaht täidab ligi pool klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt miilavate süte punane. 

Aroom ... hmm ... see on kentsakas ja võluv ühekorraga. Ühest küljest on siin veidi atsetooni ja alkoholi, teisalt portveini ja kolmandaks röstpähkleid ... aga kokku see mõjub kuidagi kirkalt ja värskendavalt!?!

Esmamekk on raske, liköörilik, lämmatavmagus ... kuid samas apelsinilikult hapukas-meeldiv. Keskmaitse - apelsin šokolaadis! Sihuke magus-magus-mõru apelsinidžemm šokolaadikooriku all.

Lõppmaitse lisandub mõrkjat ja päris selgelt pekaanipähklile omast veidi keelt mätsivat õlisust. Järelmekk - läägelt magus, meeldivalt mõrkjas, šokolaadine ja nädala suhkrunormi sisaldav.

ÜLEvõllikas. Pähkliküpsis apelsinimarmelaadiga ja šokolaadivõõbaga ... kas see on Jaffa? Jaffa õlleklaasis?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment